Over ons

Sinds 1980 is Woonwinkel Exclusief Wonen een begrip in Schijndel en omstreken. Als specialist hebben we naam gemaakt op het gebied van gordijnen, raambekleding en vloeren.

Met A-merken zoals Kendix, Ploeg, JAB, Chivasso, Christian Fischbacher, Desso, Parade, TFD etc. hebben we een groot aanbod in kwalitatief hoogstaande merken.
Prijstechnisch aantrekkelijke merken hebben we ook voldoende in ons assortiment zoals Artelux, Eijffinger, Bonaparte, Interfloor en onze huiscollectie.
Woonwinkel Exclusief Wonen legt de lat graag hoog. Alles moet kloppen, Daarom hebben we sinds de start in 1980 alle werkzaamheden in eigen beheer.
Door deze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren kunnen we ons steeds verder specialiseren en de kwaliteit erg hoog houden.

De afgelopen jaren hebben we onze dienstverlening enorm uitgebreid richting het totaaladvies. Sinds 2013 heeft Woonwinkel Exclusief Wonen een uitgebreide collectie meubels en verlichting van veelal Nederlandse bedrijven, met deze partners op het gebied van meubels en verlichting hebben we ondertussen een aardig portfolio opgebouwd, dit doen we in samenwerking met onze eigen ontwerpstudio. Vanuit de gedachte dat een op maat ontworpen interieur bereikbaar moet zijn voor onze gehele doelgroep hebben we de ontwerpstudio ontwikkeld. Onze interieurontwerpers ontwerpen met ontzettend veel passie en creativiteit een totaalconcept.

Door onze flexibele manier van werken zijn we in staat om binnen een normaal budget een perfect interieur te ontwerpen en uit te voeren. Klik op ontwerpstudio om te kijken waartoe we in staat zijn en wat we voor u kunnen betekenen.