Historie

Sinds 1980 is Woonwinkel Exclusief Wonen gevestigd aan de Boschweg 80 te Schijndel. Woonwinkel Schijndel specialiseerde zich in gordijnen en vloeren zoals tapijt, marmoleum en vinyl. In de loop van de jaren werd Woonwinkel Schijndel steeds bekender in de regio en werd er een naamswijziging doorgevoerd.

Woonwinkel Schijndel werd omgedoopt tot Woonwinkel Exclusief Wonen, zoals de naam doet vermoeden werden de kernwaarden kwaliteit en service nog belangrijker.

In 2014 deed de nieuwe generatie zijn intrede, hoewel geen familie van Ad van Gemert heeft Kenneth Havinga dezelfde gedachte wat betreft Kwaliteit en Service. Klanten moeten zich vooral thuis voelen bij Woonwinkel Exclusief Wonen.

De Toekomst

Voor de komende jaren is er een duidelijk doel waar we dagelijks vol passie aan werken. We willen het koopgedrag van de mensen beïnvloeden door op een vernieuwende manier vast te blijven houden aan de kernwaarden waarmee Woonwinkel Exclusief Wonen bekend is geworden, namelijk kwaliteit en service.

De dienstverlening die op het hoogste niveau vanzelfsprekend is willen we bereikbaar maken voor een veel grotere doelgroep.

Hoe we dit doen? Dat leggen we u graag uit in onze winkel.